info@controlcert.se 0121-100 02
En standard för fastställande av kvalitetsledning som organisationer kan certifiera sig mot >
En standard som utgör grunden för fastställande av miljöledning >
En internationell standard för livsmedelssäkerhet. Den kan användas av alla företag som hanterar livsmedel >
En certifiering för kvalitetsledningssystem för livsmedelssäkerhet, även kallat Food Safety Management System, FSMS >
En grundcertifiering som bygger främst på lagkrav och omfattar livsmedelssäkerhet, spårbarhet och redlighet >
En standard som fastställer att produkter är glutenfria >
Standarden har fokus på livsmedelssäkerhet och redlighet >
Certifieringen är en spårbarhets-certifiering där EU-logotypen innebär att man kan spåra tillbaka till jordbruksursprunget för varan >
Visar att en vara är producerad naturfrämmande kemiska bekämpningsmedel, med extra höga krav på biologisk mångfald och minskad klimatpåverkan >
En tydlig ursprungsmärkning som gör det enklare att välja livsmedel och växter med svenskt ursprung >
En standard som fastställer att livsmedel helt och hållet saknar animalier och sådant som är av animaliskt ursprung >